Tapahtumat

Motoristien rekrytointi-ilta 7.5.2019

07.05.2019
17:00 - 20:00
Motoristien rekrytointi-ilta
Motoristien rekrytointi-illat 2019 - logot

Pitäisikö?
En kehtaa, en osaa, en ole koskaan kokeillut, ei se ole minua varten, se on pelottavaa, en kuulu joukkoon… Tai mitä ikinä sitten oletkaan selittänyt itsellesi tai puolisollesi kaikki nämä vuodet…? Tai sitten sinulla on ollut aina kortti, muttet ole eläessäsi edes istunut moottoripyörän päällä? Tai sinulla ei ole korttia, mutta laji kiehtoo etkä oikein tiedä mistä aloittaa ja mitä pitää tietää tai tehdä että pääsee alkuun?

Jos et ikinä kokeile, et ikinä tiedä. Mutta arvaa mitä… et ole ainut!

Nyt ei tarvitse hävetä eikä jännittää! Järjestämme tapahtuma-illat VAIN Teille! Saatte henkilökohtaista opetusta, neuvoja sekä mahdollisuuden testata ajamista valvotusti ja turvallisesti! Päivä on kokemattomille, naisille, miehille, vähän ajaneille, ajotaidot ruostuttaneille tai täysin ensikertalaisille! Vinkkejä ajamiseen, pyörän valintaan sekä neuvoja miten edetä omalla moottoripyöräilijän polulla! Prätkäily on aina kivempaa kaverin kanssa, joten kuvaukseen sopiva kaveri mukaan ja yhdessä ilmoittautumaan Hondan, Motojyskyn sekä Bike Worldin järjestämiin Motoristien rekrytointi-iltoihin Riihimäelle!

Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja mukaan pääsee 25 ensin ilmoittautunutta, per ilta. Paikalla on opettajien lisäksi kalustona uudet Hondat sekä tarvittavat ajovarusteet. Omatkin varusteet voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Motojyskyn uusilla nettisivuilla, osoitteessa:

www.motojysky.fi/ilmoittautuminen

Paikka:
Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy
Hirvijärventie 37, 11710 Riihimäki

Ajettavana olevat Honda-moottoripyörät:
Honda Monkey 125
Honda CB125R
Honda CB500F
Honda Rebel 500

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Takaisin

Sulje
Sulje