Honda Racing

Menestyksekästä kilpamoottoripyöräilyä

Hondalla on pitkä ja menestyksekäs historia kilpamoottoripyöräilyssä, jossa sillä on voitettu mm. yli 800 Grand Prix -lähtöä. Hondan voittokulku on jatkunut todella pitkään eri sarjoissa, niin RR-radoilla, endurossa kuin motocrossissakin.

Maineen ja kunnian lisäksi kisatoiminnasta saa myös paljon sellaista, mikä hyödyttää tavallista moottoripyöräilijää päivittäisessä arkiliikenteessä. Sillä on näet korvaamaton merkitys tuotekehityksessä. Kilparadoilta saatujen arvokkaiden kokemusten pohjalta siirretään uusimpia teknisiä ratkaisuja suoraan Hondan tuotantomalleihin. Hondan ehdottomia valtteja onkin aina ollut varmatoiminen tekniikka, joka näkyy jokaisessa Honda-mallissa.

www.hondaproracing.com

RR

MotoGP

MotoGP on ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokka. Honda on ollut mukana useita vuosia ja on useilla mestaruuksillaan maailman menestyksekkäin kilpatalli. Lue lisää ja tutustu Hondan MotoGP-tiimeihin.
www.hondaproracing.com/motogp

Moto2

Moto2-luokka on Hondan 600-kuutioisilla moottoreilla ajettava Road Racing-luokka. Rungot vaihtelevat mutta moottorit pysyvät samana.
www.hondaproracing.com/moto2

WSBK

World Superbike on Superbiken MM-sarja, jonka kalustona ovat tuotantopyöriin perustuvat 1000-kuutioiset, modifioidut kilpapyörät. Sarjassa kilpailee virallinen tehtaan tukema Honda –tiimi.
www.hondaproracing.com/wsbk

WSS

WSS-luokassa on 600-kuutioisia Superstock-tuotantopyöriä, jotka perustuvat vakiomoottoreihin. Luokassa on useita Hondan tukemia tiimejä.
www.hondaproracing.com/wss

European Junior Cup

European Junior Cup on Hondan CBR500R- pyörillä ajettava euroopanmestaruussarja juniorikuljettajille. Tutustu luokkaan ja kuljettajiin:
europeanjuniorcup.com

Motocross

MX/GP - MX2

Motocrossin maailmanmestaruussarjan isossa luokassa eli MXGP:ssä kilpailee Hondan tehdastiimi HRC Honda. Kalustona on Honda CRF450R.
mxgp.hondaracingcorporation.com

Hondan tiimi MXGP-luokassa Team Assomotor Honda
www.assomotor.it

Pienemmässä MX2-luokassa kilpailee tehtaan tuella Gariboldi Honda- tiimi.
www.gariboldiracing.it

MX/SX - MX2

Hondan Motocross-toiminta on erittäin vahvaa myös USA:ssa, jossa virallisen tehdastallin lisäksi useat menestyksekkäät tiimit kilpailevat Honda-kalustolla.
Oheisista linkeistä pääset tutustumaan tiimien toimintaan.

Team Honda Racing

Hondan virallinen tiimi isossa MX1-luokassa.
powersports.honda.com/racing/mxsx

GEICO Honda

GEICO Honda kilpailee yhteensä kuuden kuljettajan voimin.
powersports.honda.com/racing/mxsx

Enduro

Honda RedMoto Enduro Team

Honda RedMoto World Enduro Team on Hondan virallisesti tukema Enduro talli.
www.hondaproracing.com/enduro

Trial

Montes a HRC Trial Team

Montesa Honda –tiimissä jo kahdeksankertainen trialin maailmanmestari Toni Bou.
www.hondaproracing.com/trial

Rally

Team HRC

Honda palasi aavikkorallin pariin lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Hondan tehtaan oma Team HRC kilpailee aavikoilla CRF450 Rally -mallilla, joka perustuu ankarien aavikkokilpailujen vaatimuksia vastaavaksi muutettuun Hondan Motocross-pyörään.
www.hondaproracing.com/rally

Kuvagalleria

Sulje
Sulje