Jämsässä MX2-kauden avaus

Äitienpäivänä ajettiin Jämsässä MX2 ja C/A Suomen Cupin kauden ensimmäiset kilpailut. Team Brandt ja Honda mukana vahvasti molemmissa luokissa.
 
Pienemmässä luokassa Ylöjärveltä kotoisin oleva Jere Haavisto tiimin tuorein ja nuorin kuljettaja, mutta ehdottomasti kaveri, jota kannattaa seurata. Heti ensimmäisessä erässä Jere näytti vauhtinsa, tiukka erä Joel Kolehmaisen kanssa päättyi Joelin voittoon; joskin pyörän mitan marginaalilla. Jos ensimmäinen erä tarjosi parasta katseltavaa, olikin toinen erä jo vaisumpi. Kun Jerellä puhkesi erässä takarengas, olikin loppu helppoa Kolehmaiselle. Muista kuin Haavistosta ei erissä ollut vastusta ja rikkinäisellä takarenkaalla Jeren sijoitus vasta 18. Osoitus kuitenkin asenteesta; kesken ei jätetä. Loistava suoritus, josta onnittelut!
 
MX2 luokassa Tiimin kuljettaja Juuso Matikainen teki miehen työn molemmissa erissä. Ensimmäisen erän kakkossija ja toisen erä voitto takaa Juusolle luokkansa johdon. Hieno suoritus Juusolta, jonka viime kaudet menneet loukkaantumisten myötä poskelleen. Hieno nousu ja asenne takaisin kärkitaistoihin.
 
Veljekset Koskinen myös mukana viivalla samaisessa luokassa. Nuorempi Koskinen, Waltsu näytti parasta osaamista tällä kaudella ollen ensimmäisen erän 9 ja toisen erän 14. Kuten Juusollakin, Waltsulla viime kausi toipilaana ja nyt ensimmäinen kausi A-luokissa. Hieno esitys tulevasta! Isompi versio, Jere Koskinen vieraileva tähti pikkuluokassa; pääpaino MX1:ssä. Erien 23 ja 17.
 
Veteraaneissa (V40) luokassa Kimmo Sten otti molemmista eristä kakkossijat ja V50 luokassa ei yllätyksiä tarjoiltu; Kari Rantanen jatkaa ylivoimaansa kuten aiempina vuosina.
 
Kiitokset kaikille Tiimin kuljettajille, kuten myös kaikille muillekin Honda kuljettajille!

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje