Honda-kesätarjoukset!

Honda kesätarjous

Kuuman kesän kunniaksi myymme erän Honda-moottoripyöriä todelliseen kesähintaan.
Ostamalla Hondan 30.6.13 mennessä, voit voittaa ostamastasi pyörästä rahat takaisin.
Voittomahdollisuutesi ovat hurjat, katso lähin jälleenmyyjäsi heti.

 

Honda CBR125R 
Honda-kesätarjous: 3 990 € + tk.

Voima, nopeus, sporttiset ominaisuudet ja Hondan legendaarinen huippulaatu. Siinä yhdistelmä, joka sytyttää kuskin kuin kuskin sekä arkiajossa että kovimmassakin kisatilanteessa radalla. GPS-mitattu huippunopeus 126 km/t. Tällä pyörämallilla kisataan Suomessa oma merkkiluokka – Honda CBR125R Cup.

 

Honda CBR250R ABS '2012
Honda-kesätarjous: 4 990 € + tk.

Suorituskykyinen, helposti käsiteltävä ja tyylikkäällä katteella varustettu ABS-jarrullinen moottoripyörä. Voimanlähteenä yksisylinterinen, nestejäähdytteinen neliventtiilinen moottori, jossa tehoa 19,4 kW. Pyörä sopii erinomaisesti kevytmoottoripyörästä isompaan siirtyvälle, 18 vuotta täyttäneelle nuorelle sekä naisille, jotka haluavat pyörältään sporttisuutta.

     
 

Honda CBR600F '2011
Honda-kesätarjous: 9 990 € + tk.

Honda-legenda, joka tunnetaan luokkansa tasapainoisimpana pyöränä. Se näyttää, miten voima ja hallittavuus voidaan optimoida jokaisessa ajotilanteessa. Virtaviivainen muotoilu ja vahva suorituskyky kertovat aidon sporttipyörän luonteesta, kun taas tasainen voimantuotto ja vaivaton käsiteltävyys tekevät siitä mitä mainioimman jokapäiväisessä ajossa.

 

Honda NT700V '2012
Honda-kesätarjous: 11 990 € + tk.

Japanissa valmistettua Hondan huippulaatua. Hauskin ja taloudellisin vaihtoehto kaikille teille. Hondan uuden moottoritekniikan ideaan hienosti sopiva malli, jonka vääntökäyrä tekee ajamisesta uskomattoman helppoa. Hyvä valikoima upeita Honda-lisävarusteita. Kulutus ja päästöt luokkansa pienimmät.

     
 

Honda VT750S '2012
Honda-kesätarjous: 8 990 € + tk.

Moneen käyttöön ja monelle kuljettajalle tarkoitettu selkeäkäytöksinen custom. Rakenteeltaan kompakti jka kevyt sekä mittasuhteiltaan ihanteellinen. Se on kätevästi käsiteltävä kaupungissa kapeillakin kaduilla ja vilkkaassa liikenteeen vilinässä. Sillä teet mukavasti myös viikonloppumatkat mukavan rennolla tavalla.

 

Honda XL700V '2012
Honda-kesätarjous: 10 990 € + tk.

Moottoripyöräilyn on-off-luokan esikuva, Transalp on tyylinsä mukainen suunnannäyttäjä, joka ihastuttaa ennen kaikkea mahtavilla ajo-ominaisuuksillaan, monikäyttöisyydellään ja mukavuudellaan. Sen ainutlaatuinen ”mene minne haluat” -konsepti on säilynyt läpi vuosien, ja siksi se houkutteleekin motoristeja, jotka haluavat pyörältään todella laajan käyttöalueen.

     
 

Honda VFR1200F '2010
Honda-kesätarjous: 15 990 € + tk.
Honda VFR1200F '2011
Honda-kesätarjous: 16 990 € + tk.
Honda VFR1200F '2012
Honda-kesätarjous: 17 990 € + tk.

Täydellinen yhdistelmä innovatiivista ajattelua, muotoilun hivelevää kauneutta ja huipputeknologian nautinnollista toimintaa. VFR on Hondan insinööritaidon jäljittelemätön taideteos, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla sporttipyörän rajut ominaisuudet, ajamisen hauskuus ja matkanteon hienostuneisuus. Moottorin keskeisimmät ominaisuudet ovat kiihtyvyys ja erittäin vahva vääntö, joka tuottaa parhaat tehot tarkoituksenmukaisesti ala- ja keskikierroksilla.

 

VFR1200X Crosstourer '2012
Honda-kesätarjous: 17 990 € + tk.

Tekniikan Maailman matkaendurotestin voittaja (TM 11/12), jossa yhdistyvät sporttinen olemus sekä enduron ajo-asento ja käsiteltävyys. Moottorina vallankumouksellinen, kompakti ja suorituskykyinen 1200-kuutioinen V-nelonen. Luistonesto, ABS-jarrut, up-side down -keula, pinnavanteet ja kovaan käyttöön suunnitellut Honda-lisävarusteet.

Honda takuu 4 vuotta -logo 2012

Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje