Koeaja mieleisesi Honda nyt Lahdessa!

Esittely- ja koeajoviikko ma 3.6. - la 8.6.

Paikka: R. M. Heino Oy, Tupalankatu 3

Avoinna ma-pe 10-18, la 10-14

  • Jokaiselle koeajajalle yllätyslahja!
  • Tämän esittelyviikon aikana tehtyihin Honda-kauppoihin 500 euron arvoinen Honda- tai Arai-lahjakortti kaupan päälle!
  • Kaikkien Suomessa 30.6.2013 mennessä Hondan ostaneiden asiakkaiden kesken arvotaan yksi onnellinen voittaja, joka saa pyörästään rahat takaisin!

Mukana mm. nämä Honda-mallit:

 

Honda NSC50R -skootteri

Taattua Honda-laatua 4 vuoden takuulla. Moderni, polttoaineen ruiskutuksella varustettu 4-tahtimoottori. Turvallisuuden takaavat Honda CBS -yhdistelmäjarrut. Reilu, 14 tuuman rengaskoko kruunaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikilla tiepinnoilla.

 

Honda SH300 -skootteri

Nopein, virtaviivaisin ja aerodynaamisin skootteri luokassaan. Reilusti jalkatilaa isommallekin kuljettajalle. Vahvaa suorituskykyä ja vaivatonta käsiteltävyyttä. Isot 16-tuumaiset alumiinivanteet, ABS-jarrut ja takalaukku vakiona.

 

Honda CBR125R

Voima, nopeus, sporttiset ominaisuudet ja Hondan legendaarinen huippulaatu. Siinä yhdistelmä, joka sytyttää kuskin kuin kuskin sekä arkiajossa että kovimmassakin kisatilanteessa radalla. GPS-mitattu huippunopeus 126 km/t. Tällä pyörämallilla kisataan Suomessa oma merkkiluokka – Honda CBR125R Cup.

 

Honda NC700XD

Japanissa valmistettua Hondan huippulaatua. Hauskin ja taloudellisin vaihtoehto kaikille teille DCT-vaihteistolla (Dual Clutch Transmission). Hondan uuden moottoritekniikan ideaan hienosti sopiva malli, jonka vääntökäyrä tekee ajamisesta uskomattoman helppoa. Hyvä valikoima upeita Honda-lisävarusteita. Kulutus ja päästöt luokkansa pienimmät.

 

Honda VFR1200X Crosstourer

Tekniikan Maailman matkaendurotestin voittaja (TM 11/12), jossa yhdistyvät sporttinen olemus sekä enduron ajo-asento ja käsiteltävyys. Moottorina vallankumouksellinen, kompakti ja suorituskykyinen 1200-kuutioinen V-nelonen. Luistonesto, ABS-jarrut, up-side down -keula, pinnavanteet ja kovaan käyttöön suunnitellut Honda-lisävarusteet.

 

Honda CBF1000F

Luokkansa sporttinen suunnannäyttäjä, joka tarjoaa paljon tyyliä ja monipuolisia käyttöominaisuuksia. Se mukautuu yhtä hyvin nopeatempoiseen ajoon kaupungin kortteleissa kuin kahden hengen mukavaan matka-ajoon. Tämä pyörä soveltuu monenlaiseen ajoon, monenlaisille kuljettajille ja tekee vaikutuksen paitsi räväkkyydellään myös pienellä kulutuksellaan.

Ready To Go -varustepaketti nyt vain 990 €(sh. 2.541 €)
(sis. kolmen laukun sarja + alakatteet)

 

Honda GL1800

Maanteiden valtias ja yksi maailman parhaiten varustelluista moottoripyöristä. ABS jarrut, peruutusvaihde, sähköisesti kojelaudasta säädettävä takaiskunvaimennus, erinomaisen suojan ajoviimalta ja sateelta antava kate, iPod-integroitu äänentoistojärjestelmä, lämpökahvat, lämmitettävät istuimet, säädettävä jalkatilan lämmitys sekä LAF-järjestelmä, jonka ansiosta päästöt ovat vain puolet vaadituista normeista.

Terveisin

R. M. Heino Oy

Tupalankatu 3, Lahti

010 6170600

http://www.rmheino.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje