Vuoden 2015 Honda CRF125-, 250- ja 450-crossipyörät ennakkomyynnissä nyt!

Hondan upouusi vuoden 2015 –mallinen CRF250R on maassa elokuun lopussa, tilaa omasi heti!

Mallivuoden 2015 Honda CRF250R:n suurin yksittäinen muutos on siirtyminen teräsjousilla varustetusta etujousituksesta uuteen SHOWA SFF-AIR-TAC ilma-jousitukseen. Moottorissa suurimmat muutokset ovat kasvaneen puristus-suhteen ja avaramman pakoputkiston myötä saavutettu huipputehon lisäys ja laajempi käyttökelpoisen voiman kierrosalue. Yhdessä kolmi-asentoisen moottorinohjaus -säätimen kanssa muutokset tekevät pyörästä entistäkin nopeamman, paremmin kaasuun vastaavan ja helpommin ajettavan. Moottorinohjauksen kartoista kahta voi muuttaa Hondalta kaupan olevalla säätötyökalulla. Lisätietoja täältä.

Honda-rahoituksella hinta 136€/kk tai 7,990€.

Uusi 2015-mallinen Honda CRF450R 2015 on maassa syyskuun lopussa

Säilyttääkseen Euroopan myydyimmän MXGP-luokan motocrosspyörän tittelin, on uudessa Honda CRF450R -mallissa lukuisia uudistuksia. Moottorin huipputehoa ja vääntöä on parannettu uudella sylinterinkannella ja lyhyellä pakoputken alkukäyrällä. Käytön helppoutta lisää ohjaustankoon asennettu moottorinohjauksen valintakytkin, jolla kuljettaja voi helposti valita kolme erilaista asetusta, vallitsevien ajo-olosuhteiden mukaisesti.

Kasvaneiden tehojen myötä vaihdelaatikkoa ja moottorin lohkoja on vahvistettu, sekä jäähdyttäjät ovat aikaisempaa suuremmat. Etujousitus on toisen sukupolven KYB PSF2 -ilmajousitus. Uudentyyppisen rakenteen ansiosta liukuputkien mahdollinen tiivistevaurio ei enää päästä ilmanpainetta karkaamaan, eli pyörällä voi turvallisesti ajaa erän maaliin. Paluu- ja puristusvaimennus on eroteltu eri keulaputkiin ja molemmille vaimennuksille on nyt sekä high speed, että low speed –säädöt vaimentimen korkeissa. Lisätietoja täältä.

Hinta Honda-rahoituksella 144€/kk* tai 8.490€

Honda CRF125FB    2015

Uusi ja helposti hallittava, vuoden 14-mallia vieläkin isopyöräisempi 125-kuutioinen crossipyörä moneen eri käyttöön. Sähköstartilla varustettu Honda CRF125F soveltuu yhtä mainiosti tosissaan Motocross- tai Enduro-kisoihin suuntaaville kuljettajanaluille, kuin kevyempäänkin harrastamiseen. Luotettavaa ja kestävää Honda-laatua! Tutustu Honda-kauppiaan luona tai pyydä Honda-rahoitus ja -vaihtotarjous. Hinta 3.590€. Lisätietoja täältä.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje