Honda esittelee Milanon Eicma-näyttelyssä uusia upeita malleja vuodelle 2011

Tässä muutama poiminta tulevan kauden herkuista:

V4-moottorilla varustettujen Honda-pyörien valikoima laajenee sykähdyttävällä VFR800 Crossrunner -mallilla, jossa yhdistyvät kahden eri pyörätyypin parhaat ominaisuudet: nakupyörän ajamisen helppous ja hauskuus sekä katuenduron ajoasento ja rosoinen olemus. Tämän pyörämallin suunnittelun perustana on kattava kuluttajatutkimus, jossa motoristit saivat kertoa millaisen pyörän he itse haluavat.

CBR-perhe on saanut uudeksi jäsenekseen CBR250R:n – suorituskykyisen, helposti käsiteltävän ja tyylikkäällä katteella varustetun uutuuden. Se tulee Suomeen ABS-jarrullisena versiona. Voimanlähteenä yksisylinterinen, nestejäähdytteinen neliventtiilinen moottori, jossa tehoa 19,4 kW, painoa ajokunnossa 166 kg ja istuinkorkeutta 784 mm.

CBR125R on uudistunut tyylikkäästi. Nyt tämä huippusuosittu piikki tarjoaa mm. entistäkin paremman käsiteltävyyden. Odotettavissa onkin myyntimenestyksen jatkuminen.

Uusi CBR600F kunnioittaa edeltäjiensä sporttipyöräperintöä tasapainoisilla ajo-ominaisuuksillaan, suurella suorituskyvyllään ja sivistyneellä olemuksellaan, jotka yhdistyvät mukavuuteen ja mutkattomaan käytökseen.

CB1000R on kokenut monia muotoilullisia muutoksia ja saanut uusia värivaihtoehtoja, jotka lisäävät tämän paljon ostetun mallin hienostuneisuutta ja puhuttelevat entistä suurempaa käyttäjäkuntaa.

CB600F Hornet on saanut hienovaraista muotoilullista viilausta, mikä korostaa naked-luokan suursuosikin aerodynaamisuutta ja räväkkää olemusta entisestään. Myös mittaristoon tehty pieniä uudistuksia, samoin värivaihtoehtoihin.

Hondan komeaa skootterimallistoa täydentämään tulee uusi, suorituskykyinen SW-T600. Se on elegantisti muotoiltu, täyskatettu luksusmalli, jossa ajo- ja matkustusmukavuus on maksimoitu.

Videot


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje