Hondalta V4-crossover

V4 Crossover

Honda on julkaissut luonnoksen uudesta V4-crossover-mallistaan. jossa yhdistyvät kahden eri pyörätyypin parhaat ominaisuudet: nakupyörän ajamisen helppous ja hauskuus sekä katuenduron ajoasento ja kaikkeen valmis asenne.

Uuden mallin etumaskin aerodynamiikka antaa ajovakautta kovissakin nopeuksissa ja on olennainen osa moottorin jäähdytysjärjestelmää. Täysin uudenlainen mittaristopaneeli parantaa kuljettajan huomiokykyä ja turvallisuutta. Uutuusmallin voimanlähteenä tulee olemaan yli 600-kuutioinen V4-moottori.

Alhainen painopiste, luonnollinen ajoasento  ja leveä ohjaustanko tuovat  uudenlaista ajamisen hauskuutta. Tämän pyörämallin ovat ideoineet motoristit, sillä Honda on kuluttajatutkimuksensa tuloksen perusteella tehnyt juuri sellaisen pyörän, jota motoristit itse haluavat.

Uusi malli julkaistaan 2. marraskuuta Milanon Eicma-näyttelyssä useiden muiden Honda 2011 -uutuuksien kanssa. Samana päivänä julkaistaan kuvat ja tuotantoaikataulu. Jälleenmyyjät alkavat ottaa ennakkovarauksia vastaan marraskuun puolivälin jälkeen.

Milanon Eicma-näyttelyssä Honda julkaisee myös uuden konseptipyörän, jonka voimanlähteenä on 1200-kuutioinen V4-moottori.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje