Suomalaisnuorukaiset Albaceten EM-finaaliin

Kaudelle 2010 avoimeksi Honda NSF100 CUP -luokaksi muuttuneen Ajo Motorsport MiniGP Academy:n viitoittama polku ulkomaisiin sarjoihin jatkuu. Suomen Honda-maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella EM-finaaliin Albaceteen 24.10. on kutsuttu kaksi kotimaan NSF100-luokassa kunnostautunutta kuljettajaa.

Klaukkalalainen 9-vuotias Patrik Pulkkinen ja 13-vuotias Sami Laaksonen Helsingistä matkaavat innokkaina testaamaan vauhtiaan Albaceten ”Eurofinaaliin”.

 Pulkkinen ja Laaksonen ovat jakaneet kotimaan radoilla kuluneella kaudella ajettujen NSF100-luokan kilpailujen voitot keskenään, ja vauhti myös pohjoismaisella tasolla on ollut kohdallaan. Nuoresta iästään huolimatta Ajo Motorsportin Junior Project -kuljettaja Pulkkinen aloitti kansainvälisen kilpailijauransa jo viime syksynä kilpailtuaan Motegissa ajetussa Honda NSF100 Trophy -finaalissa Suomen Honda- ja Arai-maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella.
 
 Albaceten EM-finaali televisioidaan useaan Euroopan maahan, ja samana viikonloppuna ratkeavat road racingin pääluokkien kaikki Euroopan mestaruudet  kerrasta poikki systeemillä. Uusi EM-järjestelmä on nyt käytössä toista vuotta.

 

Honda NSF100 CUP

Honda NSF100 Patrik Pulkkinen ja Sami Laaksonen


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje