Honda CRF 2013 -mallit - nyt ennakkomyynnissä!

Honda CRF450R '2013

Honda CRF450R on kaudelle 2013 kokonaan uusi pyörä. Kuudennen sukupolven alumiinirunko ja eri komponenttien uudistettu sijoittelu siirtää pyörän painopisteen entistäkin alemmaksi ja tarkemmin pyörän keskikohtaan. Ilmanpainetoiminen etujousitus ja uusi takaiskunvaimennin takaavat ennennäkemättömän herkän ja helposti säädettävän iskunvaimennuksen. Moottorin selkeästi kasvanut ala- ja keskikierrosalueen vääntö helpottavat ajamista ja rasittavat kuljettajaa entistä vähemmän. Ajat pidempään, kovempaa! Myös vaihdelaatikko ja kytkin ovat uudet, jotta moottorin kasvanut teho ja vääntö saadaan ongelmitta siirrettyä takapyörälle. Kokonaan uudelleen muotoillut muoviosat ja satula tarjoavat kuljettajalle entistäkin paremman ajotuntuman ja mahdollistavat paremman liikkumisen pyörän päällä.

Hinta 7.990,- + toimituskulut

ENNAKKOMYYNNISSÄ NYT!

Pyydä nyt tarjous lähimmältä Honda-kauppiaaltasi!

Honda CRF250R '2013

Luokkansa ehdottomaan kärkeen kuuluva  Honda CRF250R on kokenut joukon parannuksia kaudelle 2013. Uudistuksina tässä molemmat Amerikan 250 Supercross -luokat voittaneessa pyörässä ovat mm. uusi takaiskunvaimennin, jäykemmät jouset edessä ja takana sekä moottorin kasvanut teho. Erityistä huomiota on kiinnitetty moottorin ala- ja keskikierrosalueen vääntöön, joka onkin selkeästi parempi kuin aikaisemmin.

Hinta 7.490,- + toimituskulut

ENNAKKOMYYNNISSÄ NYT!

Pyydä nyt tarjous lähimmältä Honda-kauppiaaltasi!

Honda CRF250L '2013

Honda CFR -perheen uusin tulokas on katuenduro  Honda CRF250L. Vahvasti vääntävä ja erittäin vähäkulutuksinen 250-kuutioinen moottori yhdistettynä luokkansa parhaimmistoa edustavaan jousitukseen takaavat helpon ja vaivattoman käytettävyyden niin kadulla kuin maastossakin. Matala istuinkorkeus ja hallintalaitteiden selkeä sijoittelu tekevät pyörästä oivan valinnan myös hiukan vähemmän kokeneille kuljettajille.

Hinta 5.990,- + toimituskulut (5.325,54 + ajoneuvovero 664,46)

ENNAKKOMYYNNISSÄ NYT!

Pyydä nyt tarjous lähimmältä Honda-kauppiaaltasi!

   

Videot


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje