Honda Extreme Academy MX-leiri Kuopiossa perjantaina 10.8.2012

- Merkistä ja tasosta riippumatta -

Vuosi sitten elokuussa järjestetty leiri saa jatkoa Kuopiossa, Heinjoen radalla perjantaina 10.8. Honda Extreme Academy on Hondan koulutus- ja kilpailuohjelma, joka on suunnattu pääosin nuorille kuljettajille, C-luokista alkaen.

Kuopion leiri on tarkoitettu kaikille alan harrastajille, kuljettajan tasosta tai pyörän merkistä riippumatta. Viime vuonna leirille osallistui vajaat 70 kuljettajaa, ja tämän vuoden leiri toteutetaan jotakuinkin samalla kaavalla, kouluttajina joukko Suomen kärkikuljettajia Antti Pyrhösen johdolla. Päivän aikana käydään läpi pyörän tekniikkaa ja ajokoulutus toteutetaan rastikoulutuksena. Kuljettajat jaetaan ryhmiin oman tasonsa mukaan.

Yksi leirin kouluttajista on Honda Extreme Academyn Brian Jorgensen, joka toimii Euroopassa CRF150 -kuljettajien kouluttajana eri leireillä. Päivän aikana Brian keskittyykin junnukuljettajiin. Maailmanluokan valmentajalla onkin varmasti paljon annettavaa kaikentasoisille kuljettajille! Mukaan mahtuu noin 60 kuljettajaa. Ilmoittaudu viimeistään heinäkuun loppuun mennessä! Ja leirihän on avoin kaikille, yläikärajaa ei ole. Pyörän koko minimissään 85/150 cc ja siitä ylöspäin. Päivän aikana on myös mahdollista testata Honda CRF150R -kalustoa!

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla tai puhelimella 31.7 mennessä  tommi.peltola(at)brandt.fi, gsm 0400-942 742

Paikka ja aika: Kuopion Motocrossrata, Heinjoki 10.8.2012.

Ilmoittautuminen ja ryhmien jako klo 11.00 alkaen. Leiri aloitetaan klo 12.00
Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta on 10 euroa (vapaaehtoinen maksu), joka sisältää koulutuksen ja ruokailun. Vapaaehtoinen leirimaksu käytetään Kuopion moottorikerhon junnutoimintaan lyhentämättömänä. 

Honda Extreme Academy -logot

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje