Prätkällä Töihin -päivä 7.6.2013

Suomen ensimmäinen valtakunnallinen Prätkällä Töihin –päivä on 7.6.2013. Päivän tarkoitus on aktivoida kaksipyöräharrastajia ja sellaisiksi haluavia sekä tuoda esiin moottoripyöräilyn hauskuus ja hyödyllisyys. Ajamalla prätkällä töihin työmatkat tuntuvat mukavammilta, liikenne tulee sujuvammaksi ja aikaa säästyy.

Honda-moottoripyörät

Honda-moottoripyörät

Tapahtuman julkisina kasvoina toimii rumpali/tehtaanjohtaja Aku Syrjä

-Ajan mieluiten moottoripyörällä, se on riemukasta touhua ja saa päivän mukavasti liikkeelle, Syrjä hehkuttaa. Kaksipyöräisen selässä olet lähempänä luontoa ja pystyt nauttimaan kesästä aivan toisella tavalla kuin lasin ja pellin ympäröimänä. Ketterä kaksipyöräinen ei aiheuta ruuhkaa tai sivuuttaa ne. Vaikka työmatka olisi vähän pidempikin, se ei haittaa koska prätkän selässä aika kuluu kuin siivillä.

Prätkällä Töihin yhdistää moottoripyöräilijöitä, mopoilijoita ja kaksipyöräharrastuksesta kiinnostuneita

Moottoripyöräilijöille päivä on mainio tilaisuus levittää kaksipyöräharrastuksen sanomaa lähipiiriinsä. Ota vaikka tuttu kyytiin ja jaa moottoripyöräilyn ilo. Niille, joille pyöräily on enemmän viikonloppuharrastus Prätkällä Töihin –päivä on oivallinen tilaisuus kokea, miten moottoripyörä toimii työmatkoilla – säästät aikaa ja nautit enemmän. Päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaksipyöräisiin tapahtuman järjestävien Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaoston maahantuojien valtuuttamilla jälleenmyyjillä.

Prätkällä Töihin –päivän järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaosto, jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Forteco Finland Oy, Konekesko Oy, MP-Racing Oy, SGN Motors Oy, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike. Tempaus on osa Motokuume –konseptia.

 

Lisätietoja:

Mottoripyöräjaoston puheenjohtaja Jukka Repo, SGN Group/ Sumeko Oy, jukka.repo(at)sgn.fi, p. 0400 425385

Asiamies Hannu Kyyhkynen, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys, hannu.kyyhkynen(at)tekninen.fi, p. 050 599 4942


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje