Etsimme Markkinointi- ja viestintäassistenttia

Oy Brandt Ab on osa Otto Brandt-konsernia, joka on perustettu jo vuonna 1905. Otto Brandt on perheyritys viidennessä sukupolvessa. Oy Brandt Ab on Honda-perämoottoreiden, pienkoneiden, moottoripyörien ja mönkijöiden, Ligier-mopoautojen, Arai-kypärien ja Yanmar-moottoreiden maahantuoja. Lisäksi Brandt hoitaa Silver-, Terhi-, SeaStar-, Faster- ja AMT-veneiden Suomen ja Pohjoismaiden jakelun.

Etsimme nyt innokasta ja oma-aloitteista markkinointi- ja viestintäassistenttia esimiehen taistelupariksi. Työnkuva on laaja, eikä kahta samanlaista päivää tule olemaan. Tulet työskentelemään veneiden, moottoripyörien ja mönkijöiden markkinoinnin parissa; toivomme siis, että suhtaudut näihin tuotteisiin yhtä suurella sydämellä kuin mekin. Arvostamme itsenäisyyttä ja vastuullisuutta sekä korkeaa stressin sietokykyä: toimit harkitusti ja rauhallisesti myös silloin, kun on kiire. Pystyt pitämään kaikki langat käsissä samanaikaisesti ja osaat työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin.

Työtehtävät

Työnkuva sisältää yksiköiden kokonaismarkkinointia avustavia tehtäviä, kuten nettisivujen ja Facebook-sivujen ylläpitoa, markkinointimateriaalien suunnittelua ja valmistamista, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä, erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelua ja toteutusta, ilmoitusten ja esitysten laatimista, sidosryhmien ja kauppiaiden markkinoinnin tukemista, myyntityössä avustamista, erilaisten raporttien ja analyysien tekoa. Kaiken tämän tulet tekemään yhdessä sisäisen mainostoimistomme ja markkinointipäällikkömme kanssa.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa peruskoulutusta (esim. tradenomi, medianomi, markkinoinnin, median tai viestinnän kandi tai vastaava)
  • Kokemusta ja kiinnostusta markkinointi- ja myyntitehtävistä sekä projektiluonteisesta työnteosta
  • Projektien johtokykyä
  • Joustavaa ja itseohjautuvaa asennetta sekä stressinsietokykyä
  • Hyviä viestintätaitoja suomeksi ja ruotsiksi
  • Ajan tasalla olevia IT- ja SOME-taitoja (MS Office, Facebook, Twitter, Instagram yms., Adoben perusteet katsotaan eduksi)
  • Vähintään B-ajokortti (A ja e-kortti katsotaan eduksi)
  • Hyvää huumorintajua ja kiinnostusta tuotteisiimme

Edut

Tarjoamme sinulle alamme näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisten tuotteiden ja asiakkaiden parissa. Monipuoliset ja haastavat työtehtävät, jotka vaativat itsensä haastamista, oma-aloitteisuutta ja intohimoa.

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Vantaalla Tuupakassa. 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksesi tai jos herää kysymyksiä hakuprosessiin tai  lähettämääsi hakemukseen liittyen voit lähettää osoitteeseen stefanie.brandt(a)brandt.fi

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7B
01740 Vantaa
www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje