Miska Aaltonen varmisti mestaruuden puhtaalla sarjalla

Manninen Bros Honda-tiimin veteraanitähti ja entinen MM-kuljettaja Miska Aaltonen ajoi jälleen selvään voittoon lauantaina Alavudella ajetussa motocrossin MXV45-luokan Suomen Cup kilpailussa. Aaltonen on voittanut kaikki kisaerät tällä kaudella ja varmisti näin jo viidennentoista mestaruutensa kotimaassa.
- Kyllä mestaruus on aina mestaruus ja luonnollisesti se tuntuu hyvältä. Oman ajamiseni suhteen on hiukan kaksijakoiset tunnelmat, sillä varsinkin aika-ajo ja ensimmäinen erä oli melkoista hortoilua. Toisessa erässä ajo tuntui jo paremmalta ja vauhtikin parani selvästi. Kauden päätavoitteena on ollut kuitenkin Hollannin Assenissa kahden viikon kuluttua ajettava Veteraanien World Cup, josta tavoitteena on mitali. Nyt kuitenkin joudun miettimään vielä osallistumista, sillä ajo ei kulje tällä hetkellä niin kuin pitäisi. Ajotunteja on takana todella hyvin, mutta ajamisesta puuttuu terävyys ja se pitäisi nyt kaivaa vielä jostain esiin ennen Assenia, kertoo Aaltonen.

MXV35-luokassa Erno Aro jatkoi tasaisia suorituksiaan ajamalla molemmissa erissä neljänneksi. Sunnuntain SM-luokissa tiimin kuopus Verneri Aaltonen oli MXC/A-luokassa seitsemäs ja Karl-Robert Reinike MX1-luokassa yhdeksäs. Motocrossin Suomen Cup ja SM-sarjojen päätösosakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Imatralla.

  

  

Team Manninen Bros Hondan yhteistyökumppanit kaudella 2017 ovat Brandt Oy, Arai kypärät, Yoko, Motonet, Michelin, Ykkös-MP Oy-moottoripyöräliike, yritystekstiilejä ja mainos- sekä liikelahjoja valmistava Brandix Oy, 100% ajolasit, Works Connection, Blackbird-tarrat, Gaerne-ajosaappaat, TQ-Productions rakennusliike ja Europower -generaattorit.

Teksti: Team Manninen Bros. Honda tiedotus
Kuvat: Sami Salonen / OffroadPro


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje